Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Vredestein Comtrac Winter banden

Vind uw

Comtrac Winter

hier!

De Vredestein Comtrac Winter is een van de betere winterbanden voor campers en bestelwagens. Zijn meer dan bevredigende verrichtingen bij sneeuw en neerslag maken dit tot een populaire band voor de wat zwaardere voertuigen. Over aquaplaning hoeft de bestuurder zich met deze winterband geen zorgen te maken en een dikke sneeuwlaag vormt evenmin een belemmering.

Eigenschappen profiel

Dankzij het speciale profielontwerp van de Comtrac Winter is de afvoer van water, modder en sneeuw bij deze autoband uitstekend. De schuinlopende groefstructuur en het zigzagpatroon geven de auto als er sneeuw ligt bovendien veel grip, erg goede remeigenschappen en een optimaal acceleratievermogen. De Comtrac Winter behoudt zijn stabiele wegligging ook bij het nemen van bochten.

Rendement

De Vredestein Comtrac Winter bevindt zich in een wat hogere prijsklasse, maar is zijn meerprijs zeker waard. Transporters, lichte vrachtauto's en campers blijven met deze winterband ook onder extreme weersomstandigheden betrouwbaar en bestuurbaar.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info