Viking

Viking WinTech Van banden

Vind uw

WinTech Van

hier!

Viking WinTech Van sterk voor busjes en 4x4

De Viking WinTech Van is een zeer fijne band van het Duitse Viking, speciaal ontwikkeld voor bestelbusjes. Deze band is uitzonderlijk slijtvast, biedt goede bescherming tegen aquaplaning en heeft een korte remweg op zowel nat als droog wegdek. Ook in de sneeuw kan de Van zich prima redden. Tirendo.nl biedt de WinTech Van aan voor een zeer lage prijs, en bezorgt gratis bij u thuis!

Bestellen bij Tirendo.nl

Bestellen gaat online en kan 24 uur per dag, zeven dagen per week op de website van Tirendo.nl. Wij bezorgen gratis en kunnen eventueel ook voor u monteren. Om uw banden te laten monteren gaat u naar een van de honderden montagepunten van Tirendo.nl in Nederland. Wij zijn u graag van dienst!

Tractie en remweg

Deze Viking is zeer goed doordacht, met een stevige opbouw, een goed profiel en goede drukverdeling. Doordat sneeuw en ook regenwater zeer snel wordt afgevoerd is de tractie altijd goed en heeft de band een goede wegligging. De band is stevig in de opbouw wat bijdraagt aan een goed laag brandstofverbruik, maar het contact met het wegdek is door de optimale drukverdeling toch altijd voldoende voor goede grip. Deze band is een uitstekende keus voor bedrijven die veel kilometers maken op de Nederlandse wegen. Met zijn sterke basis en goede materialen legt u met deze band tot wel 3000 kilometer meer af dan andere banden uit deze prijsklasse. Dat komt door het ontwerp, maar ook door de goede beschermende materialen die zijn opgenomen in het oppervlak en in de schouders van de band.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK