Viking

Viking FourTech Van banden

Vind uw

FourTech Van

hier!

Viking FourTech Van robuust en slijtvast

De Viking FourTech Van is ontworpen om lang mee te gaan. Met een goede wegligging, grip maar ook een bijzonder slijtvast ontwerp en goede materialen is dit de ideale keus voor busjes die dagelijks worden gereden. Met de Fourtech met zijn relatief lage prijs houdt u de kosten per kilometer binnen de perken. Tirendo.nl biedt deze band aan tegen een gereduceerde prijs en bezorgt bovendien gratis. Wilt u de montage niet zelf doen dan kan Tirendo.nl die voor u verzorgen op een van onze motageplaatsen in Nederland.

De specialist

De FourTech Van is anders dan doorsnee banden het voordeel van enigszins stugge materialen die er wat langer over doen om op te warmen, terwijl goede grip en wegligging wordt gegarandeerd door een fijn ontwerp van het profiel. De drukverdeling va deze band is prima, evenals de remweg en de wegligging. Door het gebruik van siliconenmateriaal in het rubber wordt water afgestoten van het materiaal waardoor aquaplaning niet optreedt. Ook het profiel draagt bij aan een goede afwatering. Deze band is uitzonderlijk slijtvast, alweer door het materiaal, maar ook als gevolg van een uitgekiende opbouw en de stugheid van de band bij de eerste kilometers die gereden worden op een dag.

Bestellen en bezorgen

Bij Tirendo.nl kunt u dag en nacht terecht voor uw bestelling. De banden worden binnen 4 dagen bezorgd. De bezorging is volledig gratis! Bestaar tientallen euro's per band en door uw banden online te bestellen bij Tirendo.nl!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK