/

Tigar banden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Tigar banden zijn sterk en gaan lang mee

Tigar banden worden al sinds 1935 gefabriceerd in Servië. Dit bedrijf met lange traditie heeft in 2007 een aanzienlijke kapitaalinjectie ontvangen van Michelin. In 2010 werd Michelin volledig eigenaar van het bedrijf. In de daarop volgende jaren heeft de Franse bandengigant miljoenen geïnvesteerd om Tigar volledig up to spec te krijgen op het gebied van technologie, productiewijze en management. In 2015 werd voor 215 minljoen euro een nieuwe productielocatie geopend. Voor Servië zijn dergelijke investeringen van levensbelang na decennia van communistisch bewind en jaren van oorlog. Het bedrijf is de op vier na grootste exporteur van het land. Tirendo.nl heeft van Tigar een aantal goed presterende producten in het online assortiment opgenomen. Wij hopen het bedrijf daarmee te ondersteunen, en u natuurlijk meer keus te bieden op onze website. Wij zijn binnen Nederland inmiddels een van de meest gevarieerde aanbieders als het gaat om het aantal merken en soorten toepassingen.

Bestel snel en veilig

Wilt u bestellen dat kunt u altijd op onze website terecht. Wij proberen u van zo veel mogelijk informatie te voorzien, zodat u een geïnformeerde keuze kunt maken. Onze prijzen zijn absoluut de laagste. Dus veel plezier!

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^