Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Semperit VAN-LIFE banden

Vind uw

VAN-LIFE

hier!

De Semperit Van Life is een band die gemaakt is voor bestelwagens, minibussen en kleine vrachtwagens, maar de rijeigenschappen en manoeuvreerbaarheid heeft van een band voor personenauto's. Met stabiel stuurgedrag, een voortreffelijke grip in de bochten en op natte wegen en een laag risico op aquaplaning, beschikt deze grote, stevige band over veel kwaliteiten. Tel hierbij op de lange levensduur, het lage geluidsniveau en de hoge rijveiligheid van deze duurzame band en de keuze voor de Semperit Van Life is overduidelijk.

Profieleigenschappen

Het bandenprofiel van de Semperit Van Life bestaat uit stijve en breed uitstekende schouderblokken en groeven in meerdere richtingen. Dit ontwerp zorgt ervoor dat deze bestelwagenbanden optimale stabiliteit bieden in de bochten, ook bij natte weersomstandigheden. De wegligging is prima bij lage en hoge snelheden, de rijstabiliteit is hoog. De stuurhandling is zeer nauwkeurig. De vele afwateringskanalen in deze bestelwagenband verminderen het gevaar van aquaplaning. De remeigenschappen op droge en natte wegen zijn zeer goed.

Effectiviteit

Door de vlakke en brede bandencontour van de Semperit Van Life en de speciale rubbersamenstelling, is er een zeer goed contact met de wegoppervlakte en is er sprake van een goede drukverdeling. De banden hebben hierdoor een gelijkmatige en langzame slijtage, en daarmee een lange levensduur. Deze Semperit-band voor bestelbussen en lichte vrachtwagens heeft goed op elkaar afgestemde eigenschappen, een hoog rendement en kan zware lasten aan. De band scoort ook hoog op alle veiligheidscriteria.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info