Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Pagina 1 van 2

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Roadstone banden

Roadstone banden werden op de markt gebracht om tegemoet te komen aan de vraag naar een budgetmerk voor de Europese markt. Roadstone is dan ook zeer populair geworden en de banden worden vervaardigd door Nexen in Korea. In de tussentijd heeft het merk zich ook sterk ontwikkeld als een toonaangevende Aziatische producent en het heeft nu contracten gesloten over de hele wereld.

Nu ondertussen meer dan 15 jaar verstreken is, heeft Roadstone zich een sterke positie verworven op de autobandenmarkt. Doordat er langdurige samenwerkingen bestaan tussen fabrikant en distributeur staan Roadstone banden bekend om de zeer goede ontwikkeling ervan en de hoogwaardige kwaliteit. Roadstone banden worden verkocht door geselecteerde dealers en ze zijn krachtig aanwezig in de markt. Het merk heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding zeker wat betreft de Roadstone offroad banden.

Roadstone banden garanderen een veilige ervaring op vrijwel alle wegtypen.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info