Nokian

Nokian Hakkapeliitta LT2 banden

Vanaf239,50 €per band
Vind uw

Hakkapeliitta LT2

hier!

De Nokian Hakkapeliitta LT2, een winterband voor bestuurders van SUV's, bestelwagens, lichte vrachtauto's of pick-up trucks, biedt de perfecte combinatie van een uitstekende grip en een buitengewone duurzaamheid. Deze stevige band blijft onwrikbaar onder alle weersomstandigheden en beweegt zich moeiteloos en veilig over elke ondergrond. Of het nu natte, besneeuwde of ijzige wegen zijn, de Nokian Hakkapeliitta LT2 blijft in alle gevallen meester over de situatie. Deze Nokian-topband onderscheidt zich niet alleen van zijn voorgangers door zijn superieure grip, maar ook door zijn unieke slijtvastheid en enorme rijstabiliteit in moeilijke omstandigheden.

Profieleigenschappen

De Nokian Hakkapeliitta LT2 heeft een krachtige tweelaagse bandenstructuur, die gemaakt is om de zware wielbelasting van een bestelbus, truck of lichte vrachtwagen te dragen. Speciale schouderblokken en een innovatieve rubbersamenstelling dragen verder bij aan een uitstekende grip op de weg en een hoge tractie onder alle weerscondities. Het zijwandprofiel van de Nokian Hakkapeliitta LT2 biedt bovendien bescherming tegen bandenslijtage en voorkomt bandenschade tijdens het rijden over ruw en rotsachtig terrein. De massieve blokken en sterke lamellen in het agressieve profiel garanderen voorts een stabiel rijgedrag en optimale grip. De speciale groeven in de Nokian Hakkapeliitta LT2 verwijderen actief en vlot water, natte prut en sneeuw. Daardoor is de remweg van de Hakkapeliitta LT2 ook in sneeuw kort.

Effectiviteit

De Nokian Hakkapeliitta LT2 zorgt tijdens de winter voor een unieke grip en een zacht doch vast contact met de weg. Deze Nokian-winterband is immers voorzien van het sneeuwvloksymbool, wat de bestuurder de garantie geeft dat deze autoband maximaal rijcomfort en veiligheid biedt in winterse weersomstandigheden met gladde, besneeuwde en ijzige wegen. De Nokian Hakkapeliitta LT2 maakt het voor bestuurders makkelijk om altijd met de juiste bandenspanning te rijden. De band bevat een speciaal informatiegebied voor het markeren van de goede bandenspanning en de correcte plaatsing van de winterbanden onder de wagen.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK