Michelin

Michelin Agilis banden

Vanaf104,80 €per band
Vind uw

Agilis

hier!

Michelin Agilis: stadsband bij uitstek

De Michelin Agilis is een robuuste en brandstofzuinige premium zomerband die voor vrijwel iedere auto geschikt is. Michelin is de absolute top in autobanden. Het bedrijf investeert al decennialang in nieuwe technologieën en betere profielen en ontwerpen. De Agilis is een echte stadsband, in dat hij extra stevig is uitgevoerd aan de zijkanten van de band. U bestelt deze band eenvoudig en snel online. De bezorging is volledig gratis.

Michelin Agilis: een echte stedeling

De Michelin Agilis biedt extra bescherming aan de zijkanten van het profiel, zodat de band bij parkeren en bij schampen langs stoepranden geen schade oploopt. Daarnaast is de band slijtbestendig. De band geeft niet elk klein kiezeltje op de weg door en is vrij stil, en daardoor comfortabel in het gebruik. De wegligging van de Agilis is zeer goed, en zaken als remafstand en bescherming tegen aquaplaning zijn ruim voldoende. De grip op natte wegen is zelfs zeer goed, en samen met de robuustheid en de zuinigheid van de band een van de belangrijkste pluspunten van de Agillis.

Michelin Agilis: prima all rounder

Met de Michelin Agilis rijdt u een prima all rounder die zuinig, stil, slijtvast en sterk is. Deze premium zomerband is hier goedkoop te bestellen en wordt gratis thuisbezorgd.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK