Michelin

Michelin Agilis Camping banden

Vanaf191,10 €per band
Vind uw

Agilis Camping

hier!

De Michelin Agilis Camping banden zijn speciaal ontworpen voor campers en caravans. Deze even luxe als duurzame banden zijn ideaal voor recreatieve uitstapjes waar ook naartoe. De Michelin Agilis Camping banden kunnen door het hele jaar veilig gebruikt worden en behouden ook onder moeilijke omstandigheden als sneeuw, regen en modder een feilloos wegcontact.

Profielkenmerken

Het profiel van de Michelin Agilis Camping verschaft de bestuurder veel rijcomfort, een goede handling en stabiele wegligging. De banden zijn door het versterkte profiel bestand tegen zware belasting en maken evengoed weinig geluid. De bandenstructuur is zodanig dat water snel wordt afgevoerd en watergladheid in een vroeg stadium kan worden voorkomen. De verstevigde zijwanden verhogen de weerstand tegen stoepranden.

Rendement

De Michelin Agilis Camping band is multifunctioneel, stevig en gaat lang mee. De band heeft uitstekende rijeigenschappen en een goede grip op zowel droge als modderige, natte en besneeuwde wegen. Het goede wegcontact betaalt zich uit in een laag brandstofverbruik. De banden hebben een lange levensduur.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK