Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Michelin Agilis Camping banden

Vind uw

Agilis Camping

hier!

De Michelin Agilis Camping banden zijn speciaal ontworpen voor campers en caravans. Deze even luxe als duurzame banden zijn ideaal voor recreatieve uitstapjes waar ook naartoe. De Michelin Agilis Camping banden kunnen door het hele jaar veilig gebruikt worden en behouden ook onder moeilijke omstandigheden als sneeuw, regen en modder een feilloos wegcontact.

Profielkenmerken

Het profiel van de Michelin Agilis Camping verschaft de bestuurder veel rijcomfort, een goede handling en stabiele wegligging. De banden zijn door het versterkte profiel bestand tegen zware belasting en maken evengoed weinig geluid. De bandenstructuur is zodanig dat water snel wordt afgevoerd en watergladheid in een vroeg stadium kan worden voorkomen. De verstevigde zijwanden verhogen de weerstand tegen stoepranden.

Rendement

De Michelin Agilis Camping band is multifunctioneel, stevig en gaat lang mee. De band heeft uitstekende rijeigenschappen en een goede grip op zowel droge als modderige, natte en besneeuwde wegen. Het goede wegcontact betaalt zich uit in een laag brandstofverbruik. De banden hebben een lange levensduur.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info