Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 10
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Lassa banden

Lassa banden voor de laagste prijs per kilometer

Lassa banden laten je niet in de steek. Lassa is een vertrouwde naam sinds 1988, toen een joint venture tussen het Japanse Bridgestone en het Turkse Sabanki werd opgezet. Lassa heeft hypermoderne faciliteiten in Turkije die voldoen aan de meest recente normen voor veiligheid, milieu en efficiëntie. Het bedrijf exporteert autobanden, 4x4 en SUV-banden, banden voor lichte bedrijfswagens en banden voor agrarische voertuigen over heel Europa, het Midden-Oosten, Noord-Azië en Latijns Amerika. Bij Tirendo.nl leveren we een goede selectie banden voor personenauto's en terreinwagens.

Een bedrijf met grote plannen

Lassa heeft meer dan 1900 medewerkers en exporteert nu al naar meer dan 60 landen. Het bedrijf heeft veel in kwaliteit en veiligheid van de productielijnen geïnvesteerd, en is in alle opzichten een moderne onderneming. Met meer dan 5000 verkooppunten wereldwijd timmert het aardig aan de weg. Ook in Nederland wil het bedrijf verder aan zijn merk en aanbod werken. Op Tirendo.nl vindt u een beperkte selectie van het beste wat het bedrijf biedt voor personenauto's en SUV's.

Bestel snel&veilig

Betalen gaat snel en is volledig veilig. De bezorging verloopt altijd vlot en is volledig gratis. Veel plezier op TIrendo.nl!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK