Hankook

Hankook Radial RA08 banden

Vanaf59,10 €per band
Vind uw

Radial RA08

hier!

De Zuid-Koreaanse bandengigant Hankook is als zesde bandenproducent ter wereld verantwoordelijk voor het leveren van de allerbeste banden. Zowel voor personenauto's als voor vrachtwagens en bestelauto's. In deze laatste categorie heeft het merk de Hankook Radial RA08 ontwikkeld. Deze zeer betrouwbare band voor bestelwagens is van een hypermoderne kwaliteit. De wegligging van deze band is bijgevolg bijzonder goed en zijn korte remweg zorgt voor veel extra veiligheid in het verkeer. Door een uitgekiende vormgeving beschikt de band over een werkelijk zeer goede tractie en is hij zelfs in scherpe bochten goed bestuurbaar. Het geringe geluidsniveau van de band zorgt voor comfortabele autoritten in verschillende weersomstandigheden.

Profieleigenschappen

Voor een goede grip op een nat wegdek is de Hankook Radial RA08 als zomerband uitgerust met een slim en perfect werkend profiel. De groeven zijn zigzagsgewijs geconstrueerd en maken het mogelijk om water en vuil snel en doeltreffend af te voeren. In combinatie met het verbrede loopvlak zorgt dit voor een grotere grip op het wegdek. Zelfs wanneer er veel water op de weg staat blijft de kans op aquaplanning bij deze band zeer gering. Dit levert meer veiligheid op voor de bestuurder en zijn medeweggebruikers. De bijzonder sterke rubbersoort waarvan de band gemaakt is zorg er voor dat de duurzaamheid aanmerkelijk wordt vergroot. Ook het profiel blijft hierdoor langdurig in topconditie.

Effectiviteit

Met de productie van de Hankook Radial RA08 is er een zeer goede band toegevoegd aan het bestelwagenbanden assortiment. De uitstekende grip op de weg, de prima tractie, de korte remweg, het uitermate doeltreffende profiel en het lage geluidsniveau maken van deze scherp geprijsde band een echte winnaar.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK