Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

Gerutti banden

Gerutti banden bieden een goed en duurzaam alternatief

Gerutti banden uit het technologiebolwerk Singapore zijn budgetbanden die desondanks zeer solide in elkaar steken. De faciliteiten van dit bedrijf zijn modern, en de ontwerpen zijn overgenomen van andere bandenproducenten die ontwerpen verkopen of in licentie geven. Tirendo.nl wil graag voor ieder type bestuurder, voor ieder type auto en voor alle prijsklasses een goede band kunnen leveren, en daarom neemt het ook van budgetmerken zoals Gerutti producten in het assortiment op. Wij maken een selectie uit het aanbod van fabrikanten uit de afgelopen jaren, en gaan daarbij af op testverslagen en professionele reviews uit vakbladen zoals die van de ANWB en van de wegenwacht in andere landen. Op die manier kunt ervan op aan dat u een goede band onder uw auto heeft zitten, ook al is het een goedkoper product van een vrij onbekende fabrikant. In de bandentechnologie zit zeker wel vooruitgang, maar echt high tech zult u niet snel bemerken als u niet op een circuit rijdt.

Bestel snel

Bestel snel en gemakkelijk goedkoop online en profiteer van gratis bezorging en een groot aanbod van mooie ontwerpen en goede kwaliteit banden bij Tirendo.nl.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK