Falken

Falken Linam R51 banden

Vanaf89,10 €per band
Vind uw

Linam R51

hier!

De Falken R 51 is een zomerband voor bestelauto's en lichte vrachtwagens, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze Falken-band is goed voor vele kilometers rijplezier en biedt daarbij een hoge mate van stabiliteit en comfort. De R 51 is gemaakt voor de transportbranche, waarin efficiëntie en tijd belangrijke factoren zijn. Deze band heeft een lange levensduur en laag brandstofverbruik en verzekert de chauffeur van een zelfverzekerde, vlotte en comfrtabele rit.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Falken R 51 is voorzien van zes ribben die voor een unieke precisie zorgen. Een innovatief loopvlak biedt de bestuurder aanvullend een stabiele rit. Deze Falken-band staat verder bekend om zijn zeer goede prestaties in de regen. Diepe, doorlopende groeven geven de band een uitstekende grip op nat wegdek. Laterale groeven zorgen voor een snelle en doelmatige waterafvoer. Het gevaar van aquaplaning wordt hiermee sterk verminderd. Een ander positief punt van de Falken R 51 is de goede remprestatie op droge en natte wegen.

Effectiviteit

De Falken R 51, ontworpen voor lichte bedrijfswagens, is duurzaam in gebruik en kent een gelijkmatige, langzame bandenslijtage. De band heeft verder een lage rolweerstand en maakt hierdoor weinig geluid. De eigentijdse uitstraling, aangename rijeigenschappen en voordelige prijs van de Falken R 51 liggen ten grondslag aan het succes van deze duurzame Falken-band.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK