Continental

Continental VancoWinterContact banden

Vind uw

VancoWinterContact

hier!

Continental Vancowintercontact bestelwagenbanden zorgen in de winter voor een optimale grip op de weg. Ze zijn speciaal ontworpen voor het vervoer van flinke laadvolumes onder slechte weersomstandigheden. Hierdoor bieden ze in winterse omstandigheden optimale veiligheid. Het comfort dat deze banden bieden is vergelijkbaar met dat van een personenwagen. Ook de regen kan deze band goed de baas. De Vancowintercontact toont dan een voorbeeldige wegligging en geeft aquaplaning weinig kans.

Profieleigenschappen

Zowel de binnenzijde als de buitenzijde van de Continental Vancowintercontact zijn geoptimaliseerd voor gebruik onder extreme weersomstandigheden. De diepe lamellen aan de binnenzijde van de band geven hem extra stevigheid. Het loopvlak bestaat uit een materiaalmengsel dat onder winterse omstandigheden de grip op het wegdek vergroot. Remmen op sneeuw en ijs is daarbij geoptimaliseerd. De Vancowintercontact heeft verder een platte voetafdruk. Dit biedt de mogelijkheid om een groot laadvolume te dragen en zorgt voor een betere spreiding van de slijtage over de band. Hierdoor gaan deze winterbanden een stuk langer mee.De groeven in het loopvlak verbreden zich naarmate ze uitmonden in de schouders van de band. Dit garandeert een bijzonder snelle waterafvoer bij regen. De Continental Vancowintercontact is hierdoor optimaal bestand tegen aquaplaning.Het uitgedachte profiel van de Vancowintercontact zorgt voor een comfort dat vergelijkbaar is met dat van een personenauto. Dit komt ook tot uitdrukking in het lage geluidsniveau dat de banden produceren.

Effectiviteit

De Continental Vancowintercontact houdt ook onder winterse omstandigheden de vervoersstroom in takt. Een bestelwagen met dit type band kan op comfortabele wijze blijven doorrijden. De uitgedachte vorm van de band levert ook een gunstige bijdrage aan het kostenplaatje; door lage slijtage behalen de banden een indrukwekkende staat van dienst. De veiligheid en lange levensduur maken de Continental Vancowintercontact tot een ideale winterband!.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK