Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Continental VancoEco banden

Vind uw

VancoEco

hier!

Veilig, zuinig en efficiënt. Dat zijn in het kort de topeigenschappen van de Continental Vanco Eco. De Vanco Eco is speciaal ontworpen voor gebruik door bestel- en personenbussen. Ook kunnen de banden onder caravans gemonteerd worden. Door nieuw toegepaste technieken weet deze Continental-band zich moeiteloos van andere banden te onderscheiden. Bestelwagens die zijn uitgerust met de Vanco Eco hebben namelijk een prima wegligging, zijn zuinig in gebruik en kennen een beperkte CO2-uitstoot. Het milieu is dus uitstekend gebaat met deze bestelwagenbanden van het merk Continental.

Profieleigenschappen

De Continental Vanco Eco is speciaal ontwikkeld voor bestelbussen die personen en zware voorwerpen moeten vervoeren. Continental heeft bij de ontwikkeling van de Vanco Eco dan ook een aantal innovatieve technieken toegepast. Zo zijn bijvoorbeeld de lamellen, die voor grip op de weg zorgen bij remmen en optrekken, verbeterd waardoor de auto meer grip heeft als er wordt geremd. Ook als het regent ligt de auto door de brede groeven van de Continental Vanco Eco stabieler op de weg.

Effectiviteit

Niet alleen veiligheid en een betere wegligging zijn de voordelen van de Vanco Eco. De automobilist die kiest voor deze bestelwagenbanden rijdt ook zuiniger door een lager verbruik. Dat komt omdat Continental de rolweerstand van de Vanco Eco tot een minimum heeft beperkt. De Continental Vanco Eco levert zo niet alleen prachtige rijprestaties, maar heeft ook oog voor het milieu.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info