Continental

Continental VancoCamper banden

Vanaf114,70 €per band
Vind uw

VancoCamper

hier!

Continental voert in zijn assortiment een speciale band voor kampeerauto's. De Vancocamper komt tegemoet aan de extra eisen die aan een autoband worden gesteld bij het gebruik onder een kampeerauto. Hierbij is de zwaarste last meestal achterin te vinden. De Continental Vancocamper bestelwagenbanden zijn speciaal ontworpen om die enorme last te kunnen dragen. De banden kunnen een hoge bandenspanning aan en zorgen voor grote stabiliteit tijdens het rijden.

Profieleigenschappen

De Continental Vancocamper heeft van zijn ontwerpers een extreem versterkt karkas meegekregen. Hierdoor geeft de band een zwaar beladen kampeerauto een opvallend stabiel weggedrag. De veiligheid is hiermee in hoge mate gediend. Die veiligheid wordt nog verder vergroot door de aangepaste samenstelling van het materiaal waaruit het loopvlak bestaat. Die zorgt voor een veel betere grip op de weg met een kortere remweg tot gevolg.In het binnenste van de band is een verstevigde gordel aangebracht. Hiermee wordt de kans op lekrijden aanzienlijk verkleind. Steentjes en andere oneffenheden die vaak op toegangswegen naar campings te vinden zijn, krijgen geen kans om deze gordel te doorboren. Bovendien houdt de band door deze stevige gordel op slechte of onverharde wegen een prima contact met de weg.

Effectiviteit

De Continental Vancocamper maakt het rijden met een kampeerwagen tot een ontspannen aangelegenheid. Door het betere weggedrag op slechte wegen, de kortere remweg en het verkleinde risico op een lekke band, ligt een geslaagde vakantie binnen handbereik. Door de prima vormeigenschappen en het sterke loopvlak is de Continental Vancocamper een band om lang plezier van te hebben. Gezien de aantrekkelijke prijs maakt dit de band tot een uitstekende keus!.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK