Avon

Avon Vanmaster banden

Vind uw

Vanmaster

hier!

De Avon Vanmaster is een winterband die speciaal ontwikkeld is voor middelgrote bestelwagens. Het weggedrag van deze band is bijzonder goed onder extreme winterse omstandigheden. Ondanks grote hoeveelheden sneeuw, ijs of modder, behoudt hij een prima grip op de weg. Hierdoor houdt de bestuurder ook onder zeer ongunstige condities toch controle over het voertuig. De banden hebben een uitgedacht profiel. Het is opgebouwd uit een mengsel dat vooral onder winterse omstandigheden de grip op de weg verbetert. Door de goede wegligging van de band presteert hij ook prima op een droog wegdek. Een bestelwagen met deze banden is tijdens de winter dus op elk weertype voorbereid.

Profieleigenschappen

Door een combinatie van asymmetrisch geplaatste lamellen en vier afvoergroeven behoudt de band zijn trekkracht zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Door de krachtige opbouw van het binnenwerk van deze band, blijft een hoog laadvolume in de bestelwagen mogelijk. Avon Vanmaster bestelwagenbanden zijn verder gemarkeerd met het sneeuwvloksymbool. Ook hieruit blijkt de optimale kwaliteit van deze winterband.

Effectiviteit

Met de robuuste Avon Vanmaster is elke middelgrote bestelwagen optimaal voorbereid op de winter. De toegepaste techniek in deze banden maakt het mogelijk om ook bij sneeuw en ijs een bestelwagen moeiteloos op de weg te houden. Door het slimme profiel met asymmetrische lamellen en vier afvoergroeven, biedt de band ook bij hevige regenval een optimale bescherming. Tel hier de aantrekkelijke prijs bij op en het is duidelijk dat de Avon Vanmaster zijn aanschaf meer dan waard is!.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK