Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Avon TRAILER 13-50 banden

Vind uw

TRAILER 13-50

hier!

Wie brede zomerbanden wenst die geschikt zijn voor lange ritten, heeft met de Avon Trailer 13 50 gevonden wat hij zoekt. Dit type banden is ideaal voor bestelwagens, veewagens en bijvoorbeeld diepladers. Het zijn dan ook bij uitstek bestelwagenbanden waarmee het vervoeren van een vracht gemakkelijk en snel kan worden gedaan, terwijl de lading zelf op een zo perfect mogelijke manier wordt beschermd tegen schommelingen op de weg. Doordat de zijkanten van de banden bijvoorbeeld extra zijn verstevigd, zal schuring met bijvoorbeeld een stoeprand minder snel zorgen voor schade bij de banden.

Profieleigenschappen

Ook op een glad wegdek bieden deze banden van Avon de beste bescherming. Door het diepe profiel van de Trailer 13 50 kan het water op een goede manier worden weggeleid. Wanneer er sprake is van een glad wegdek, behoudt de auto hierdoor beter zijn stabiliteit, waardoor deze minder snel zal slippen. Dankzij de open groeven in de schouders van de Avon Trailer 13 50 wordt bovendien ook een uitermate goede bescherming geleverd tegen losliggende stenen en andere objecten op de weg. Dat alles draagt bij aan een ongeëvenaarde veiligheid tijdens het rijden!

Effectiviteit

De Avon Trailer 13 50 is geschikt voor snelheden tot 100 kilometer per uur. De bestelwagenband heeft een hoog draagvermogen, waardoor bestuurders er veel stevige voorwerpen mee kunnen vervoeren. Wat daarbij zo opvallend is, is dat het rolgeluid van deze banden hierbij relatief stil blijft. Dit is 71dB, wat perfect gemiddeld is voor dit type banden. Avon Trailer 13 50 banden zijn dan ook geschikt voor iedereen die hoge resultaten wil behalen op rijcomfort, veiligheid en stil rijden.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info