Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Avon Ranger ATT banden

Vind uw

Ranger ATT

hier!

De Avon Ranger ATT is één van de topspelers van het Britse bedrijf Avon, dat zich al sinds 1904 toelegt op het produceren van banden in alle soorten en maten. De Ranger ATT is een band die behoort tot de offroadbanden en levert zowel on- als offroad spectaculaire prestaties. Daarnaast presteert de band op zowel nat als droog wegdek. Deze band is dus uitermate geschikt voor degene die naast de gevestigde wegen, ook graag de zand- en zijweggetjes wil proberen! Maar ook voor dagelijks woon- werkgebruik is deze band een echte aanrader. Want ongeacht de weersomstandigheden en het weg- of terreintype weet deze band altijd volledige stabiliteit en tractie te bieden.

Profieleigenschappen

Ten opzichte van de Avon Ranger AT heeft de Ranger ATT een wat fijner profiel, wat deze band iets geschikter maakt voor het gebruik op de normale weg ten opzichte van de AT. De rubberblokken hebben een hoge stijfheid, waardoor de tractie en daarmee het rijcomfort aanzienlijk worden verhoogd. Vanwege de zijgroeven heeft de band een uitstekende wegligging en wordt de kans op aquaplaning beperkt tot een minimum. Daarnaast heeft de band een stevige kringgroef, wat de stuurprecisie ten goede komt.

Effectiviteit

Vanwege een optimaal profiel is de Ranger ATT geschikt voor zowel de winter als de zomer. Deze all-season band zorgt voor rijcomfort bij alle weersomstandigheden. En door de speciale profilering en het gebruik van speciaal stijf rubber zijn de banden zeer duurzaam. Daarnaast is de Avon Ranger ATT zo vormgegeven dat er een minimum aan geluid wordt geproduceerd. De combinatie van all-terrain, all-season, duurzaamheid en comfort maken de Ranger ATT de ideale band voor autobezitters die zich niet willen storen aan de weersomstandigheden en zo nu en dan de gevestigde paden verruilen voor iets meer avontuur.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info