Verkiezing beste rij- instructeur van Nederland | tirendo.nl

leukste rijinstructeur

Verkiezing leukste rij-instructeur van Nederland

Winnaar Verkiezing Leukste Rij-instructeur van Nederland is bekend!

Anette Elsenaar van Rijschool Elsenaar is de winnaar geworden van de verkiezing van leukste rij-instructeur van Nederland. Tirendo riep rij-instructeurs op zich aan te melden en zo veel mogelijk stemmen te verzamelen om zo kans te maken op de titel: ‘Leukste Rij-instructeur van Nederland’. En dat gebeurde! Meer dan 35 rij-instructeurs deden mee en vroegen bezoekers, leerlingen en oud-leerlingen via de Like knoppen op hem of haar te stemmen.

Met 439 stemmen bleef Anette 40 stemmen voor op de nummer twee: Harun Rasit Apalak van Rijschool Enjoy. Daarmee wint Anette een set nieuwe zomerbanden en winterbanden van Tirendo. Hiermee kunnen Anette en haar leerlingen nog veiliger de weg op.

Tirendo gelooft dat een veilige rit in de auto niet stopt bij goede autobanden en een gedegen auto. De Nederlandse automobilisten zijn waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van de veiligheid op onze wegen. Daarom zette Tirendo de leraren van onze automobilisten eens in het zonnetje.

Anette wist voornamelijk stemmen te verzamelen via haar trouwe schare volgers op Facebook en Twitter. Niet alleen stemden zij massaal, ook lieten ze zien dat Anette het verdiende om te winnen. Haar volgers nodigde zelfshun eigen vrienden om te stemmen op Anette.

Anette is eigenaar van Rijschool Elsenaar in Geldrop. Volgens de gegevens van het CBR heeft de rijschool voor de eerste rijexamens een slagingspercentage van 61 tot 65% . Bij de herexamens is het slagingspercentage 71 tot 75%. Anette Elsenaar heeft zich ontwikkeld als specialist in het begeleiden van leerlingen met faalangst. Leerlingen noemen haar geduldig en positief. Bovendien vinden veel leerlingen de lessen leerzaam en erg gezellig.

Anette van harte gefeliciteerd!

De leukste rij-instructeur is:
Anette Elsenaar!

De gelukkige winnaar: Anette heeft een set winter- en zomerbanden gewonnen!

Actievoorwaarden Tirendo - Verkiezing Leukste Rij-instructeur van Nederland

Organisator van deze winactie is Tirendo.nl

De verkiezing:

Meld u aan als rij-instructeur, ontvang de meeste stemmen en win de verkiezing. Niet alleen staat u bekend als de leukste rij-instructeur van Nederland, ook kunt u een mooie prijs winnen.

Winnen:

De winnaar ontvangt een set winterbanden en zomerbanden van Tirendo.nl, welke op de dag van de bestelling in ons sortiment te vinden zijn. De maximale bestelwaarde voor de twee sets (8 banden) is 1200 euro (incl. Btw). Deelnemende rij-instructeurs ontvangen sowieso een kortingscode, waarmee zij 5% korting ontvangen op alle aankopen in de Tirendo webshop. De winter- en zomerbanden zijn niet inwisselbaar voor geld.

Deelname:

Vul het formulier op de actiepagina volledig en naar waarheid in. Meld u uiterlijk 21 september 2014 aan.

Wanneer u het deelname formulier invult, gaat u akkoord met plaatsing van uw naam, rijschool en locatie op de stempagina van Tirendo.nl. Deze gegevens zijn vanaf 25 september zichtbaar op de site, waarna bezoekers kunnen stemmen.

Als deelnemende rij-instructeur ontvangt u direct een kortingscode, waarmee u 5% korting ontvangt op alle aankopen in de webshop van Tirendo.

Deelname staat open voor Nederlandse rijscholen en rij-instructeurs. Medewerkers van Tirendo en aangesloten bedrijven zijn net als familieleden en betrokkenen uitgesloten voor deelname.

Stemmen:

Van 25 september tot en met 8 oktober stemmen bezoekers via een Facebook Like-button op de rij-instructeur naar keuze via: http://www.tirendo.nl/leukste-rijinstructeur/

Bezoekers van de actiepagina kunnen slechts één keer een stem uitbrengen op een instructeur. De deelnemende rij-instructeurs verzamelen stemmen (Likes) door bijvoorbeeld:

  • een nieuwsbericht op de eigen website te plaatsen;
  • via Facebook een oproep te doen;
  • via Twitter een oproep te doen met hashtag #leuksterijinstructeur;
  • een uitnodiging via de nieuwsbrief te sturen naar geslaagde leerlingen.

Tirendo heeft het recht om bij geconstateerde fraude (denk aan het kopen of automatiseren van stemmen) een nieuwe winnaar uit te roepen.

Winnaar:

Op 9 oktober maakt Tirendo online de leukste rij-instructeur van Nederland bekend. Tirendo zal persoonlijk contact zoeken met de winnaar, zodat hij/zij in het persbericht van de organisatie opgenomen kan worden.

Rechten:

Mocht de inhoud van het bericht en de actiepagina de rechten van derden schenden, kan de organisator niet verantwoordelijk worden gehouden. Deze actie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en niet gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook.

Privacy Policy:

De gegevens van deelnemers worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van deze verkiezing. Tirendo geeft geen gegevens door aan derden. De organisator behoudt zich het recht om de gegevens van de winnaar te publiceren en te gebruiken voor promotionele doeleinden via sociale media of de website.

Toepasselijk recht:

Op de winactie is de Nederlandse wet van toepassing. De organisator behoudt zich voor te allen tijde de winactie, zonder benoeming van reden, voortijdig te wijzigen, beëindigen of te annuleren. Van dit recht wordt gebruik gemaakt wanneer een juiste uitvoering van de winactie wegens technische of juridische redenen niet gegarandeerd kan worden.