Tirendo: ervaringen uitwisselen | tirendo.nl


Avis Tirendo

Tirendo: ervaringen om nooit te vergeten!

Beoordelingen Beslist.nl
  • Snelle levering, makkelijke betaling, recente productiedatum van de band. Ene dag besteld. Volgende dag binnen! (25/09/2013)
    Super snel en goedkoop. (23/09/2013)
    Overzichtelijk en makkelijk te bestellen, veel manieren om te betalen. Al na 1 dag de banden ontvangen. (20/09/2013)

Ontdek wat andere klanten te zeggen hebben over Tirendo. Ervaringen, recensies en beoordelingen van uw bandenspecialist op Europees niveau zijn terug te vinden op Beslist.nl.

U wilt meer weten over Tirendo? Bekijk dan snel de beoordelingen van klanten via Beslist.nl om de gebruiksvriendelijkheid van onze site, de zeer concurrentiële prijzen, ons uitgebreide assortiment en korte leveringstermijn te beoordelen. Op 4 november 2013 waren er al 261 recensies voor Tirendo, met de ervaringen van klanten de afgelopen vier maanden. Onder de beoordelingen wordt de prijs van de banden en de probleemloze levering het meeste gewaardeerd.

Andere factoren die van belang zijn bij Tirendo-ervaringen is het ruime assortiment en onze uitstekende service bij uw zoektocht naar de perfecte banden voor uw wagen. Onze customer service staat elke werkdag voor u en uw vragen klaar. Maar wij hopen u vooral de beste zomer- of winterbanden snel en probleemloos te leveren. Met Tirendo bent u altijd gerust. Dus bestel bij ons uw nieuwe banden en oordeel zelf!


Ontdek ons assortiment banden