Complete Wielen

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Banden met velgen samen voor een aantrekkelijke prijs online te bestellen

Op Tirendo.nl koop je banden met velgen samen voor een nog lagere prijs! Ben je toe aan een nieuwe set all season banden, zomerbanden of winterbanden, kies dan voor een combinatie met een setje RVS of aluminium velgen voor een hoge korting op je bestelling! Zo ben je goedkoper uit en ben je er bovendien zeker van dat je het juiste product in de juiste maat te pakken hebt. Laat je bestelling gratis aan huis bezorgen, of opteer voor professionele installatie door een monteur bij een van de 600 montagelocaties van Tirendo.nl in Nederland, waarvan er meestal wel eentje in de buurt is gevestigd. Zo profiteer je van lage prijzen van online kopen, en professionele service dicht in de buurt!

De grootste selectie banden en velgen

Tirendo.nl is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van automaterialen van Nederland, met een sterke online aanwezigheid. Alle premiummerken zoals Michelin, Continental, Vredestein en Goodyear zijn vertegenwoordigd met zowel de nieuwste modellen als modellen van een paar jaar oud die tegen lage prijzen worden aangeboden. Ook in het middensegment is er ontzettend veel te krijgen, van budgetmerken uit China tot B-merken van gevestigde bandenfabrikanten uit Europa en de Verenigde Staten.

Bestellen via Tirendo.nl

Daarbij komt dat het veel gemakkelijker en veiliger is geworden om online te kopen. Niet alleen zijn betaalmethoden sterk ontwikkeld voor online betalingen, ook hebben bedrijven zoals Tirendo.nl de servicevoorwaarden en bestelprocedure verbeterd en efficiënt ingericht, zodat de marges verder omlaag kunnen en Tirendo.nl zijn positie kan behouden in de sterk concurrerende markt voor banden en velgen. Maak dus op je gemak een keuze uit onze producten en kies voor het gemak van online bestellen!

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.