Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Pagina 1 van 60
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Yokohama autobanden

Het Japanse Yokohama is een van de vele bandenfabrikanten die rond het begin van de 20e eeuw in Japan het levenslicht zagen. Toch springt Yokohama, waarvan de banden ook wel worden verkocht onder de naam ADVAN, er uit. Na een grote speler te zijn geworden op de thuismarkt, waagde Yokohama in 1969 met succes de sprong over de oceaan naar de VS. Nadat het merk ook daar een groot succes werd, is het tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bandenaanbod. Yokohama autobanden:

- Krachtig en duurzaam;

- Betaalbaar en betrouwbaar;

- Volop keuze aan zomer- en winterbanden;

- Worden in diverse raceklassen gebruikt.

Yokohama biedt altijd wat te kiezen

Het aanbod van Yokohama omvat diverse soorten SUV-, winter- en zomerbanden. Ook banden voor bedrijfswagens zijn volop beschikbaar. Yokohama autobanden zijn doorgaans bijzonder gespecialiseerd. Dat wil zeggen dat elke band uitblinkt in een of enkele eigenschappen. Dat wil overigens niet zeggen dat de band in het overige tekortschiet. Verre van. Maar in de filosofie van Yokohama kiest een consument voor een band omdat hij naar een specifieke eigenschap op zoek is. Bijvoorbeeld sportiviteit of juist hoge grip.

Voorbeelden van Yokohama banden

In het licht van het bovenstaande schenken we hier bijzondere aandacht aan een tweetal Yokohama autobanden. in het wintersegment is de W Drive een goede keuze voor grotere wagens, omdat het ingenieus obegbouwde profiel elke winterse bui aankan. Met zijn stevige buitenkant zijn goede prestaties in elke bochten zeker mogelijk. En de prijs klopt ook helemaal.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK