Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
41,30 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 3
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Wanli autobanden

Wanli autobanden worden in China gefabriceerd door het Guangzhou concern dat qua bandenexport de op één na grootste van het land is. Het betrekkelijk jonge merk maakt vanaf de oprichting in 1986 grote sprongen voorwaarts tussen alle leveranciers van hoogwaardige banden met een relatief lage prijs. Bij Wanli banden komt kwaliteit beslist voor kwantiteit. Het merk streeft er altijd naar om te groeien door de productie van innovatieve banden met technisch hoogstaande kwalificaties.

Het concern waaronder de Wanli autobanden vallen, heeft zich tot doel gesteld om jaarlijks een groot aantal nieuwe technieken te ontwikkelen en te gebruiken in hun toch al hoogstaande assortiment kwaliteitsbanden. Alle gangbare maten banden voor personenauto's vinden hun weg van de Wanli fabrieken naar de consument waarbij een ruime keuze mogelijk is uit diverse zeer goede zomer- en winterbanden, terwijl ook de all season banden en bedrijfswagenbanden van Wanli flink aan de weg timmeren.

De ruime collectie zomerbanden en winterbanden laten zien dat Wanli autobanden beslist serieus genomen moeten worden tussen alle grote wereldspelers in de autobandenindustrie. Alle banden van Wanli gedragen zich voorbeeldig in diverse weersomstandigheden. De grip op de weg blijft te allen tijde geweldig goed, en de tractie is zo mogelijk nog beter. Ook in de bochten gedragen de banden van Wanli zich zeer stabiel en het innovatieve krachtige profiel voert vuil, water en sneeuw snel en efficiënt af.

Samenvattend:

Betrouwbaar bandenmerk van vooraanstaand concern

Op alle fronten stabiele banden met innovatieve constructie

Veilig, comfortabel, krachtig en slijtvast

Aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding

Het bekendste wintermodel van het merk is de Wanli Snowgrip.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK