Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


68,00 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 58
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Toyo autobanden

Toyo is een Japanse autobandenproducent dat al sinds 1945 actief is. In 2005 heeft de fabrikant naast het hoofdkantoor in Osaka, in Duitsland een Europees hoofdkwartier opgericht. De Japanse fabrikant staat wereldwijd bekend om de hoge kwaliteit van high performance banden.

Het assortiment van het merk

Toyo biedt een ruime assortiment banden voor personenauto's, SUV's, bestelwagens, vrachtwagens, Off-road voertuigen en Autosport wagens. Toyo autobanden staan garant voor de beste kwaliteit autobanden en zijn ecologisch innoverend. Toyo heeft voor ieder wat wils.

Verschillende banden en hun eigenschappen

Toyo autobanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, profieldiktes en breedtes. Het aanbod voor de meest veeleisende sportieve auto's bestaat uit de Proxes serie. In het ecologisch segment zijn de NanoEnergy banden verkrijgbaar. De NanoEnergy banden gaan zeer lang mee. Ze zijn veilig en hebben een comfortabele werkwijze. Toyo autobanden bieden tevens een uitgebreid assortiment SUV banden. De Toyo Open country serie waarbij een keuze gemaakt kan worden tussen de 785 voor extreem gebruik, Open country H/T banden met een percentage 80% road - 20% off-road, Open country A/T met een 50% op 50% verhouding of de Open country M/T voor 20% road-80% off-road. Ook is de Proxes serie beschikbaar voor SUV's met een sportieve uitstraling en het hoge segment wagens. De 600 HT en 600+4 maken het assortiment voor SUV's compleet.

Een van de beste zomerbanden van het merk is de Toyo Proxes T1R, die het afvoeren van water optimaal aankan. Hij kent ook een goede wegligging, vooral in bochten en een uitstekende levensduur.

De autobanden voldoen aan de reputatie van Toyo door:

- Breed assortiment voor alle soorten wagens

- Kwaliteit, innovatie en veiligheid

- Hoge levensduur van de banden

- Onovertroffen prestaties op sportief gebied


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK