Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
31,70 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
37,10 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
39,50 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 58
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Sunny autobanden

Sunny autobanden is in 1988 opgericht door de South China Tire & Rubber Company Limited. Het is één van de eerste grote staatsbedrijven die is gespecialiseerd in de productie van een volledige reeks radiaalbanden. Er zijn drie productie locaties en die zijn gevestigd in Panyu, Chonghua en Huadu in het Groot Guangzhou gebied in China.

Het assortiment van Sunny autobanden

De producten staan bekend om de uitzonderlijke technologie, hoge kwaliteit, uitstekende prestaties en volledige specificaties.

De beschikbare autobanden zijn:

SN828, geoptimaliseerde profielblokken zorgen voor goed contact met het wegoppervlak. De banden zijn dusdanig ontworpen dat ze slijtvast zijn en een lange levensduur hebben. De banden zorgen voor maximale afvoer van water en hebben een anti slip vermogen voor extra veiligheid en zekerheid tijdens het rijden.

SN880, het patroon ontwerp van deze autoband is ideaal voor luxe, comfortabele en sportieve auto's. De banden bieden een lage rolweerstand en sterke schokabsorptie. Uitstekende prestaties bij nat weer door een zeer efficiënte waterafvoer. De mogelijkheid tot slippen op natte en gladde wegen is met deze banden nihil. Het geluidsniveau is uiterst laag, wat zorgt voor comfortabel rijgedrag op het wegdek.

SN600, uitstekende stabiliteit en gevoel voor richting. Voldoende contact met het wegdek bij alle rijomstandigheden. De brede stalen riem in deze band zorgen voor een uitstekende handling. Drie overlangse rechte groeven zorgen voor een maximale afvoer van water, beter anti slip vermogen en betere prestaties op een nat wegdek. Laag geluidsniveau en biedt weerstand tegen snelle daling.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK