Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


34,50 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 1
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Schwalbe autobanden

Schwalbe banden: een fantastische reputatie

Schwalbe banden staat gelijk aan Duitse kwaliteit van de hoogste orde. Schwalbe zit niet strikt genomen in de autobanden, maar heeft een fantastische reputatie in fietsbanden en scooterbanden. Schwalbe is nog een echt Duits familiebedrijf, gevestigd in de buurt van Keulen. Schwalbe verzet geweldig werk op het gebied van milieuvriendelijke productietechnieken en recycling. Daarnaast pioniert het met banden die niet (of bijna niet) lek kunnen, en andere innovatieve technologieën.

Schwalbe banden: gratis thuisbezorgd

U kunt de verschillende banden van Schwalbe op deze website vergelijken en aanschaffen. Bezorging is geheel gratis. Doordat Tirendo.nl in vergelijking met traditionele aanbieders weinig kosten maakt voor stenen winkels, kunt u hier relatief goedkoop aan de beste A-merken banden komen. Schwalbe banden staan garant voor kwaliteit, en u hoeft daarvoor nu niet meer om te rijden. Kijkt u ook eens op de website van Schwalbe zelf om een indruk te krijgen van de mate van specialisatie van het bedrijf in banden. Vooral de sectie over winterbanden voor fietsen is fascinerend! De banden hebben spikes die men inschroeft, net zoals spikes in atletiekschoenen voor sprinters. Daarnaast heeft Schwalbe een speciale band voor fat bikes, die ondanks zijn grootte onder de 1 kilogram blijft. Deze fietsen weren oorspronkelijk in Alaska gebruikt om door dikke lagen sneeuw te kunnen fietsen. Een aantal jaren geleden is de fat bike tot een kleine rage uitgegroeid in Europa en andere delen van de wereld.

Schwalbe banden: goedkoop elektrisch rijden

Een aantal Schwalbe banden zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik met elektrische fietsen, scooters en motoren. Deze fietsen en scooters kunnen in veel gevallen sneller dan gewone fietsen, en trekken sneller op. Dat vergt een ander ontwerp band, andere materialen, en andere kwaliteiten. Voor snelheden van boven de 25 kilometer per uur wordt aangeraden speciale banden geschikt voor elektrische fietsen aan te schaffen. In sommige landen is dat ook verplicht.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK