Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
31,70 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
37,10 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 58
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Sava autobanden

De geschiedenis van Sava

Sava is van oorsprong een Sloveens autobanden producent maar tegenwoordig worden Sava autobanden in verschillende Europese landen geproduceerd. De autobanden worden sinds 1948 onder de naam Sava geproduceerd. Sinds 2004 is het bedrijf eigendom van Goodyear. De Sloveense fabriek ligt in de stad Kranj en is een van de meest geavanceerde autobanden fabriek van Europa.

Het assortiment van Sava

Sava biedt een ruim assortiment banden voor personenauto's, vrachtwagens, SUV's, bussen en lichte bedrijfswagens. Sava staat garant voor de beste kwaliteit zomer- en winterbanden. Voor personenauto's zijn er tevens vierseizoenenbanden verkrijgbaar die gedurende het hele jaar gebruikt kunnen worden onder milde weersomstandigheden. Bij extreem winters weer worden winterbanden aangeraden. Sava banden bieden een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Verschillende banden en hun eigenschappen

Alle Sava autobanden zijn verkrijgbaar in een ruime keuze aan breedte, profieldiktes en maten. In iedere band is de betrouwbare Goodyear technologie herkenbaar. Sava is gespecialiseerd in een zeer hoogwaardige kwaliteit winterbanden. Voor personaneauto's zijn er drie soorten winterbanden, namelijk de Sava Eskimo s3, Eskimo s3+ en de Eskimo hp. De Eskimo s3+ zorgt voor een perfecte grip in winterse omstandigheden en voor een kortere remweg. De Eskimo hp gaat een stap verder en overtuigt zowel op sneeuw als op ijs. De winterbanden zijn ontwikkeld voor koud weer onder de 7 °C. De profielen sluiten daar naadloos op aan met een hele goede tractie en remkracht.

Sava autobanden zijn een betrouwbare keuze met enkele bijzonder sterke kenmerken:

- Betrouwbare Goodyear technologie

- Gunstige prijs-kwaliteit verhouding

- Groot assortiment banden voor alle weersomstandigheden

- Hoge levensduur van de banden


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK