Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Pagina 1 van 60
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Pirelli autobanden

Wie kent ze niet? De fantastische autobanden van Pirelli. Pirelli is een van de leidende fabrikanten van autobanden wereldwijd. Niet voor niets is het bekende Milanese merk de officiële leverancier van banden voor de Formule 1. Opgericht in 1872 heeft Pirelli altijd een voorname rol gespeeld in het ontwikkelen en steeds verbeteren van de techniek van rubberen banden. Vandaag de dag staan de autobanden van Pirelli kwalitatief op eenzame hoogte. Wat men kan verwachten van Pirelli autobanden?

- Topkwaliteit, gebaseerd op jarenlange ervaring

- Brede beschikbaarheid, Pirelli banden worden vrijwel overal aangeboden;

- Voldoende grip en een band met lange levensduur;

- Zuiniger verbruik door de toepassing van de laatste technieken.

Wie kiest voor Pirelli autobanden heeft inderdaad nogal wat te kiezen. Eigenlijk is alleen de maat van de wielen waarvoor een band gezocht wordt een beperkende factor. Door de ruime keuze kan, meer dan bij de meeste andere merken, altijd de juiste band gevonden worden. Want niet elke gewone autoband of winterband is gelijk. Pirelli biedt een ruime keuze aan autobanden met elk verschillende accenten. Men kan dus optimaal inspelen op het eigen rijgedrag en voertuig.

Wij nemen een aantal Pirelli autobanden onder de loep. De Pirelli CINTURATO P 7 is bij uitstek een milieuvriendelijke band die past bij een zuinige rijstijl. Bij een meer sportieve rijstijl kan gekozen worden voor een band als de Pirelli PZERO. Een typische high performance band die ook bij hoge snelheden en snelle wendingen garant staat voor topprestaties.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK