Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

Novex autobanden

Novex banden: ook voor caravan en trailer

Novex banden worden geproduceerd door de Van der Ban Groep in Hellevoetsluis. Het bedrijf biedt banden aan van verschillende merken, en voert ook zijn eigen merk Novex. De banden van Novex worden gepositioneerd als voordelig en kwalitatief goed, en dat kunnen wij beamen. Novex biedt high performance banden, caravan en trailer banden, zomerbanden, winterbanden en all-season banden. Een goede selectie banden van Novex is op deze website verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Online te bestellen en gratis bezorgd.

Koop goedkoop Novex banden tegen scherpe prijzen

Er vindt een hoop vernieuwing plaats in de sector, bijvoorbeeld op het gebied van materialen. Maar om een goede band te produceren hoef je tegenwoordig geen Michelin meer te heten. De meeste technische aspecten van de productie zijn bekend, en worden wereldwijd toegepast door honderden fabrikanten. Novex banden heeft een (bijna) volautomatisch productieproces lopen dat snel is en weinig manuren behoeft. De productielijn is voorzien van een test- en controlefaciliteit die iedere band (dus niet steekproefsgewijs) afzonderlijk controleert. De banden worden bijna niet meer door menselijke handen aangeraakt.

Met Novex banden heeft u een set kwalitatief goede banden van Nederlandse makelaardij onder de auto zitten tegen een aantrekkelijke prijs. De zomerbanden en winterbanden hebben stuk voor stuk goede rijeigenschappen, en zijn slijtvast. De all season banden van Novex doen het in de Nederlandse weg- en weersomstandigheden zeer goed, aangezien het klimaat in Nederland niet zo extreem is dat aparte sets zomer- en winterbanden nodig zijn. Reist u wel eens naar Duitsland of België (of verder), dan is het wel verstandig om over te schakelen op twee sets. Met de prijzen van Novex kost je dat niet de kop.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK