Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 9
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Milestone autobanden

Milestone is een jong Chinees bandenmerk dat bezig is met een grote opmars binnen de internationale autobandenmarkt. Veel Chinese autobanden hadden in het verleden een wat minder goede reputatie, maar daarvan is bij Milestone autobanden op geen enkele manier sprake. Het merk heeft zich ontwikkeld tot een grote en belangrijke speler in het segment goedkope autobanden en weet zich opvallend te onderscheiden door de productie van technisch hoogwaardige banden voor een zeer gunstige prijs.

Milestone autobanden zijn verkrijgbaar in alle gangbare maten voor personenauto's en kleine bedrijfswagens. Alle banden uit de collectie zijn vervaardigd van eersteklas sterke rubbersoorten en hebben een uitstekend ontwikkeld loopvlak en een innovatief profiel dat zorgt voor veel comfortabele en veilige autoritten. Zowel in het winterbanden- als in het zomerbandensegment zijn de banden van Milestone prima vertegenwoordigd en ook is er een goede serie all season banden beschikbaar.

De prestaties van Milestone autobanden zijn beslist zeer goed te noemen. Door het gebruik van speciaal geselecteerde rubbers, leveren de banden van Milestone een zeer laag energie verlies op wat weer ten goede komt aan het brandstofverbruik. Daarnaast houden alle banden van Milestone een goede grip op de weg tijdens diverse weersomstandigheden. De zomerbanden voldoen aan alle specificaties die van de banden verwacht mogen worden en de tractie en remweg van de winterbanden is onder alle omstandigheden prima terwijl het profiel water, sneeuw en vuil vlot afvoert.

Samenvattend:

Betrouwbaar nieuw autobandenmerk

Ruim assortiment diverse banden

Veilig, duurzaam en zuinig in het gebruik

Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK