Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

Meteor autobanden

Meteor banden: goedkoop en gemakkelijk online

Meteor banden is een van de prijsvechters die een reeks aan zomerbanden en winterbanden verkoopt in Europa. Voor de prijs heb je een set goed uitziende band die aan alle standaardvereisten voldoet om op de Europese markt te mogen worden verkocht. De banden doen het qua uiterlijk uitstekend met een SUV of een andere grotere wagen. Houdt wel in de gaten of het profiel intact blijft en de banden veilig zijn na het afleggen van enkele honderden kilometers. In de regel is dat gewoon het geval. De banden van Meteor, zoals de Meteor Sport HP, de Meteor Cruiser (voor compacts) en de winterbanden van het merk zijn duidelijk met hun tijd meegegaan, wat vooral is te merken aan het materiaalgebruik en het uiterlijk van de banden.

Meteor banden: een veilig gevoel

Met Meteor banden zoals de serie winterbanden waarin siliconen zijn toegepast voor grip en tegen aquaplaning rijd je met een veilig gevoel. In vergelijking met voorgaande generaties van de Sport series biedt Meteor een iets kortere remweg en de band is wat slijtvaster van voorheen. De banden doen het zeer goed, dat wil zeggen ze zien er gewoon goed uit, onder wat grotere wagens zoals SUV's en, laten we zeggen, alles wat groter is dan een Golf. ten opzichte van de grote merken bespaar ze al spel een paar tientjes per band, terwijl de rijeigenschappen toch ook voor een groot deel gewoon afhanjelijk zijn van de wagen zelf.

Meteor banden worden door Tirendo.nl gratis thuisbezorgd, en zijn 24 uur per dag te bestellen via deze website.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK