Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Pagina 1 van 60
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Kumho autobanden

Kumho werd al in 1960 al opgericht in Zuid Korea als klein bedrijf dat zich richtte op de productie van eersteklas banden. Tegenwoordig zijn Kumho autobanden niet meer weg te denken uit de banden wereld. Het merk is uitgegroeid tot een concern van wereldformaat en staat negende in de top van de grootste autobanden fabrikanten ter wereld. Binnen de racewereld heeft het merk een zeer grote naam en won het diverse belangrijke prijzen waaronder een derde plaats bij de 24 uur race van Le Mans in 2006.


Kumho autobanden zijn er in alle voorkomende maten voor personenauto's. In 2002 maakte het merk wereldwijd erg veel indruk met de 26 inch Ultra high performance band waarmee Kumho duidelijk liet zien een innovatieve koploper te zijn die zijn nek durft uit te steken. De banden van dit sterke merk zijn er als zomerbanden, winterbanden en allseason modellen die allen uitblinken in technische prestaties.

Kumho autobanden zijn voortdurend in ontwikkeling en de ontwerpers van het merk richten zich altijd op nieuwe innovatieve ontwerpen voor de toekomst. Zo wordt er telkens een sterke serie onverwoestbare zomerbanden ontwikkeld naast een uitgebreide range winterbanden in de meest voorkomende maatvoeringen waarbij de uitstekende grip op de weg, de fantastische tractie en de sterk teruggedrongen kans op aquaplanning direct opvallen. Het profiel van alle banden van Kumho, is hierbij steeds een meer dan uitmuntende troef.

Een uitmunted voorbeeld is de Kumho Solus KH17, die stil autorijden garandeert. Hij heeft ook een goede grip, door zijn schuine, dwarse groeven en is zuinig in verbruik.

Samenvattend:

Een ervaren merk van wereldklasse
Innovatieve koploper
Breed assortiment
Sterke duurzame banden
Grote kwaliteit voor alle seizoenen


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK