Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
326,20 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beperkte voorraad
Pagina 1 van 24
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Infinity autobanden

Het Aziatische Infinity is een relatief nieuwe speler op de markt van autobanden. Dat heeft het merk er niet van weerhouden om een grote inhaalslag te maken op het gebied van innovatie en technologische ontwikkelingen. Als gevolg daarvan mag Infinity zich vandaag de dag scharen onder de grotere producenten van hoogwaardige autobanden. Typerend is ook de sterk klantgerichte communicatie van het bedrijf. Iets dat tot uiting komt in de slogan: "Infinity hecht waarde aan u." Waar dat in tot uiting komt?

- Relatief voordelig;

- Volop keuze qua voertuig en bandsoort;

- Voldoet aan álle internationaal geldende kwaliteitseisen;

- Veilig, stil en comfortabel.

Keuze aan Infinity banden

Zoals het een grote fabrikant betaamt heeft u bij Infinity wat te kiezen. Infinity biedt qua zomer- en winterbanden maar ook voor sportieve rijders, offroad gebruikers en stadsrijders volop keuze. De gebruiker heeft dus evenveel mogelijkheden als bij elke andere grote fabrikant, maar betaalt in veel gevallen wel minder. Dit omdat het merk in de ogen van het grote publiek nog niet de A-status verworven heeft. Iets dat Infinity autobanden op grond van kwaliteit zeker verdienen, maar ook iets wat nu nog niet in de prijs tot uitdrukking komt en waarmee de consument zijn voordeel kan doen.

Enkele Infinity autobanden

Voor wie op zoek is naar nieuwe banden doen wij alvast enkele suggesties. Zo is de INF-040 een uitstekende band voor een personenauto. Hij onderscheidt zich door hoogwaardige grip en fenomenale remprestaties. De INF-049 is een veelzijdige winterband die onder vrijwel alle zware weersomstandigheden optimaal blijft presteren.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK