Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
31,70 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 58
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

General autobanden

General banden: traditie voor de beste prijs

General banden zijn van oorsprong Amerikaanse kwaliteitsbanden, bekend om een aantal vroege innovaties in de productie van banden, zoals de lagedrukband, een band voor vrachtwagens die een minder hoge luchtdruk nodig had, in de jaren '20 van de vorige eeuw, en later een manier om carbon en latex te laten hechten aan de andere materialen die een band uitmaken. In 1955 werd het bedrijf ook in banden voor personenauto's actief, aanvankelijk alleen als leverancier van General Motors en later ook van de andere grote Amerikaanse autofabrikanten. Het bedrijf General is in 1987 in zijn geheel overgekocht door het Duitse Continental. Dit was voor General een manier om de productie uit te breiden en markten buiten de Verenigde Staten aan te kunnen gaan boren.

General banden: goede high performance

General banden heeft een goede serie high performance banden zoals de AS-03 en de GRABBER UHP voor busjes en SUV's, en daarnaast een goede selectie aan meer gangbare banden voor personenauto's en busjes. Deze banden zijn voor vrijwel iedere personenauto geschikt, en online verkrijgbaar via Tirendo.nl.

General banden: kwaliteit gegarandeerd en online te bestellen

General banden onder het grote Continental staan garant voor hoge kwaliteit op alle gebieden, van rijeigenschappen tot veiligheid, en van milieuvriendelijke productie tot brandstof besparende technologieën. De investeringen in de nieuwste materialen is mogelijk door het aanzienlijke kapitaal dat Continental beschikbaar heeft na decennia van extreem goede financiële prestaties. Een goede selectie van de banden van General is online beschikbaar en vrij goedkoop te bestellen. Bezorging is volledig gratis.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK