Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
36,20 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
57,10 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 3
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Fortuna autobanden

Fortuna is een private label van Deldo Autobanden NV. Deldo is gevestigd in Antwerpen en is één van de grootste importeurs en distributeurs van autobanden in Europa. Fortuna autobanden worden sinds 2005 voor Deldo geproduceerd in Azië. Omdat dit bandenmerk vanuit het Europese perspectief van de vraag wordt ontwikkeld, beschikt Deldo met Fortuna over een kwalitatief hoogstaand label. Fortuna autobanden zijn beschikbaar in een zeer groot aantal maten en profiel ontwerpen. Hiermee heeft Deldo haar label Fortuna ontwikkeld tot een private label van A kwaliteit.

Het aanbod aan Fortuna Autobanden

Fortuna banden zijn in de eerste plaats ruim beschikbaar voor personenauto's. Het assortiment zomerbanden bevat 78 maten in de range 13 tot 19 inch. Voor de winter zijn er 24 maten beschikbaar in de range 13 tot 18 inch.

Ook voor bestelwagens is het maatbereik fors. Het assortiment telt maar liefst 15 maten zomerbanden en 12 maten winterbanden in de range 14 tot 16 inch.

Eigenschappen van Fortuna banden

Deldo heeft zich bij het ontwikkelen van de Fortuna serie toegelegd op een aantal belangrijke aspecten. Zo hebben de banden een laag afrolgeluid, wat bijdraagt aan het comfort. Ook de rolweerstand is laag, zodat het brandstofverbruik gunstig wordt beïnvloed. Bovendien zijn verschillende banden inmiddels voorzien van de nieuwe Run Flat technologie. Op deze banden kan nog een tijd worden doorgereden na het krijgen van een lekke band.

- Europees huismerk specifiek op onze wegenstelsel toegerust

- Ruim assortiment maten, inclusief zomer- en winterbanden

- Nieuwste technologieën

- Aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK