Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


51,30 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
49,50 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beperkte voorraad
118,00 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
125,40 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beperkte voorraad
Pagina 1 van 1
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Duro autobanden

Voor zeer kritische automobilisten met een beperkt budget, zijn Duro autobanden hét perfecte alternatief. De uitermate betaalbare banden van Duro staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en comfort. Duro staat als bandenleverancier al jarenlang zeer goed bekend. Dat kan ook niet anders bij een Taiwanees merk, want in dit Aziatische land heeft kwaliteit altijd de hoogste prioriteit, en alle Duro banden zijn dan ook stuk voor stuk technische hoogstandjes door het telkens verder ontwikkelen van nieuwe innovatieve technieken voor een zo laag mogelijke kostprijs.

Duro is een echte allround bandenleverancier. Er is een zeer breed assortiment geweldig goede winter- en zomerbanden die zich perfect gedragen in uiteenlopende weersomstandigheden. Doordat de ingenieurs van Duro autobanden zich steeds weer inspannen om nieuwe innovatieve vondsten te implementeren in iedere nieuwe band, blijft het merk zich erg sterk handhaven tussen alle merken van wereldfaam. Duro banden zijn er voor alle gangbare maten in het segment kleine auto's en middenklasse wagens.

De wegligging van de Duro banden is spreekwoordelijk, evenals het uitstekende gedrag in de bochten. De stabiele tractie en de korte remweg van Duro autobanden laten zien wat het merk waard is, en hebben menig ervaren automobilist al verbaasd doen staan door de opmerkelijke profielvorming die er voor zorgt dat water, vuil en sneeuw snel en effectief kunnen worden afgevoerd. Het geluidsniveau van de banden binnen en buiten de auto is ook nog eens bijzonder laag.

Een bekende winterband van deze fabrikant is de Duro DW 9000, die ontwikkeld werd voor uiteenlopende winterse weersomstandigheden. Daarbij werd extra aandacht besteed aan de grip en het is een verheugelijk feit, dat deze band goede prestaties levert, tegen een lage prijs.

Samenvattend:

Zeer betaalbare autoband

Geweldige prestaties

Veel veiligheid en zeer slijtvast

Groot comfort en geluidsarm


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK