Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

Delinte autobanden

Delinte banden: een nieuwe klasse

Delinte banden is een merk van het Chinese Sentury Tire, dat wordt geproduceerd in China, Thailand, en in de Verenigde Staten. Mocht je China nog steeds associëren met goedkope arbeid, en Made in China met goedkope namaak, dan zal Delinte daar verandering in brengen. Sentury bouwt in de Verenigde Staten aan één van de nieuwste en meest geavanceerde productielijnen voor banden ter wereld. Aan de productie en het individueel testen van de band die in de verschillende fabrieken van Sentury worden gemaakt komt geen arbeider meer te pas, behalve dan het controle- en onderhoudspersoneel van de geavanceerde, computergestuurde productielijnen.

Delinte banden: high tech en goedkoop

Delinte banden is een merk met grote toekomstplannen. De fabrieken die voor de grote binnenlandse Chinese markt produceren zijn al een aantal maten groter dan wat wij hier in Europa gewend zijn. De fabrieken die in de Verenigde Staten gaan produceren voor de markten van de Verenigde Staten en Latijns Amerika zijn nog weer een maatje groter, en moeten 12 miljoen banden per jaar gaan leveren. De ontwerpen en productie en testprocessen van Delinte zijn zeer goed, en de banden zijn van een constante, goede kwaliteit.

Delinte banden zijn aan een grote opmars bezig. Dat kan alleen wanneer de kwaliteit niet te wensen overlaat en de banden tegelijk niet te duur in de markt worden gezet. Dat is dan ook precies wat Delinte aan het doen is. Je kunt natuurlijk kiezen voor een band van eigen bodem, en de Amerikaanse consument heeft daar ook een handje van. Maar als je met een neutrale blik kijkt naar deze banden zal je ontdekken dat voor die keuze eigenlijk geen objectieve reden meer is te verzinnen.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK