Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Pagina 1 van 58
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Continental autobanden

Continental werd in 1871 opgericht in het Duitse Hannover. In oktober 1882 werd het beeldmerk met het steigerend paard officieel geregistreerd. In 1979 startte de internationale oriëntatie van Continental. Met behulp van fusies en overnames groeide het bedrijf de laatste decennia uit tot wereldwijde producent van autobanden. In 2011 opende Continental haar eerste fabriek in China.

Naast banden voor personenauto's, voert Continental ook een ruim assortiment voor 4x4-voertuigen, SUV's, bestelwagens en kampeerauto's. Vanzelfsprekend biedt het bedrijf in elke categorie zowel zomerbanden als winterbanden aan. Allebei zijn weer onderverdeeld in series met hun eigen karakter. Dit varieert van allround gebruiksgemak, tot sportief rijden en energiezuinig rijden. Daarnaast wordt bij verschillende typen sterk ingezet op remweg verkorting. In Continental autobanden worden de nieuwste technologieën verwerkt.

De allround band van Continental is geschikt voor elke maat personenauto. Hij verenigt veiligheid en comfort tot op het hoogste niveau. De band zorgt voor een extreem korte remweg op zowel natte als droge wegen. Dit gaat samen met een lage rolweerstand en bijbehorend lager brandstofverbruik.

De sportieve Continental autobanden blinken uit in hun grote grip op de weg. De Continental eco banden voorzien in een laag brandstof verbruik.

Ook voert Continental de nieuwe RunFlat banden in haar assortiment. Op deze banden kan nog een tijd worden doorgereden na het krijgen van een lekke band.

De UHP band Contintental Contisportcontact 5 was de ANWB testwinnaar voor de zomerbanden in de categorie 225/45 r17. Hij staat bekend voor zijn korte remweg en zijn zuinige consumptie bij hoge snelheid.

Een goed alternatief is de Contipremiumcontact 5, die tevens het uithangbord van dit merk geworden is. Hij is bekend voor zijn lange levensduur en zijn uiterst stabiel rijgedrag bij droog en nat weer.

- Premium bandenfabrikant

- Ruime keuze aan modellen

- Sterke nadruk op veilige wegligging, remweg en brandstofverbruik


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK