Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Pagina 1 van 60
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Bridgestone autobanden

Wereldwijd geldt Bridgestone als een van de bekendste en best aangeschreven fabrikanten van autobanden. Het van origine Japanse merk werd opgericht in 1931 en nam later, vanwege marketingoverwegingen, een Engelse naam aan. Een naam die een min of meer letterlijke vertaling is van de oorspronkelijke Japanse naam, die zoveel betekent als "stenen brug". De verdere opmars van Bridgestone is hoofdzakelijk een succesverhaal. Binnen 25 jaar na oprichting mocht het bedrijf zich al een van de grootste bandenfabrikanten ter wereld noemen en ook bracht Bridgestone de eerste radiaalband op de markt. Wat Bridgestone autobanden de consument bieden:

- Keuze en kwaliteit;

- Hoogwaardige autobanden in iedere maat;

- Een uitstekende reputatie op het gebied van veiligheid en duurzaamheid;

- Een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Het aanbod van Bridgestone

Zoals de meeste grote fabrikanten biedt Bridgestone de consument wat te kiezen. Dat is wel zo prettig. De gebruiker is niet afhankelijk van wat er op dat moment toevallig beschikbaar is of geleverd wordt, maar heeft altijd de grootste keuze. In zijn algemeenheid zijn Bridgestone autobanden zorgvuldig ontwikkeld en zijn de nieuwste innovaties en het beste rubber erin verwerkt. Daarnaast is het vooral aan de gebruiker om een geschikte autoband te zoeken voor zijn voertuig en rijstijl. Bridgestone biedt ook in dit opzicht voldoende keuze.

Een aantal topbanden van Bridgestone

Men kiest dus nieuwe banden afhankelijk van de eigen rijstijl en het voertuig. Laten we eens een aantal Bridgestone autobanden onder de loep nemen. De Blizzak LM30 is eenvan de bekendste winterbanden. Hij heeft enorm veel grip en kan daardoor een zeer korte remweg garanderen. De Bridgestone Turanza T001 voor de zomer biedt een zeer goede tractie en scoort hoog qua veiligheid en duurzaamheid.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK