Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
31,70 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
37,10 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 60
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Barum autobanden

Het van oorsprong Tsjechische merk Barum, maakt al vanaf 1931 uitstekende autobanden. Barum is onderdeel van de Continental groep waardoor het merk zijn goede marktpositie nog verder verstevigd heeft. Barum autobanden behoren dan ook tot de grote spelers in de bandensector en staan garant voor kwalitatief zeer goede banden voor een scherpe prijs. In de loop der jaren is er bij het merk veel ervaring opgedaan met het verder ontwikkelen van innovatieve banden die voorop lopen met de allernieuwste technische ontwikkelingen.

Barum autobanden zijn er in alle gangbare maatvoeringen en types voor personenauto's. Daarnaast staat Barum goed aangeschreven als producent van hoogwaardige tractor- en vrachtwagenbanden Barum kent een uitgebreide range uitstekende zomerbanden met zeer goede prestaties tijdens warm zomerweer. Ook in het segment winterbanden en all season banden is het merk goed vertegenwoordigd, en trekt het de aandacht met een zeer efficiënte profielvorming waardoor water, sneeuw en vuil perfect afgevoerd worden.

Alle Barum autobanden staan bekend om hun gunstige invloed op het brandstof verbruik en hun grote slijtvastheid. De zomerbanden komen telkens perfect uit de diverse tests naar voren en gedragen zich erg goed in een warme zomer. De winterbanden van Barum houden bij streng winterweer een goede grip op de weg en kennen een uitstekende tractie. Door het slim ontworpen profiel is de kans op aquaplanning aanzienlijk teruggedrongen. De 4x4 serie van Barum staat bekend om zijn uitstekende prestaties bij zwaardere voertuigen.

De Barum Brillantis 2 is de zomerband van het merk. Hij staat bekend voor zeer uitgewogen rijeigenschappen en zijn veilige wegligging. Daarenboven is hij zeer zuining.

Samenvattend:

Uitmuntende banden van een groot concern
Uitgebreid assortiment
perfecte sortering banden voor alle jaargetijden

Aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK