Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

Atlas autobanden

Atlas banden: sterk merk tegen lage prijzen online

Atlas banden is een sterk merk uit de Verenigde Staten, voorheen geproduceerd door het bedrijf United States Rubber Company, kort Uniroyal. Uniroyal produceert ook banden onder de merken Gillete, Ward, U.S. Rubber en U.S. Royal. Zoals zo veel bandenproducenten verkoopt Atlas ook in Europa en elders in de wereld. Atlas heeft banden voor personenauto's, busjes en high performance, maar ook voor vrachtwagens en bussen. In 1990 werd Uniroyal overgenomen door het Franse Michelin. Atlas banden worden nog steeds in de Verenigde Staten geproduceerd. Op de snelweg I-94 in Michigan staat een enorme band aan de kant van de snelweg, in de traditie van grote bouwwerken aan de interstates in Amerika.

Atlas banden; kwaliteit banden

Atlas banden staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. In de reviews op de verschillende online forums worden de banden normaal gesproken omschreven als solide en betrouwbaar. Die algemene impressie gaat wel enigszins voorbij aan de constante goede prestaties die Atlas over de afgelopen decennia heeft geleverd op het gebied van comfort en vooral grip, remafstand, en prestaties in de bochten en op gladde wegen. Atlas heeft zowel zelf als onder Michelin veel geïnvesteerd in de kwaliteit van het product op basis van feedback vanuit het uitgebreide dealernetwerk in de Verenigde Staten. Je zult dan ook niet snel een review tegenkomen waarin men zich negatief uitlaat over de rijeigenschappen van een set Atlas banden.

Atlas banden: online bestellen

Je bestelt Atlas eenvoudig en goedkoop via deze website. Bezorging is volledig gratis. Met Atlas kun je niet missen!


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK