/

Rockstone Zomerbanden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Rockstone zomerbanden voor vriendelijke prijs een goed ontwerp band

In deze speciale sectie Rockstone zomerbanden vind je alles terug wat Rockstone recentelijk maar ook in de afgelopen jaren heeft geproduceerd. Rockstone levert al jaren prima zomerbanden en levert via een aantal verschillende distributeurs banden door heel Europa. Tirendo.nl heeft een kleine selectie Rockstone in het assortiment, kwalitatief goede en zeer redelijk geprijsde banden voor alle type personenauto's. Tirendo.nl biedt lage prijzen, een groot aanbod kwaliteitsproducten van leveranciers uit heel Europa en daarbuiten, goede service (waaronder montage) en een vlotte website die 24/7 bereikbaar is voor het bestellen van een nieuwe set banden.

De zomerbanden van Rockstone

Twee zomerbanden van Rockstone die het goed doen zijn de goed uitziende Rockstone Radial F105 (een high performance zomerband) en de comfortabele Rockstone Radial F109 (een touring zomerband). Met deze banden als onderdeel van een vaste lijn van goede zomerbanden die ieder jaar weer worden verbeterd of vervangen door betere ontwerpen banden biedt Rockstone veel waar voor zijn geld. De high performance-lijn van dit merk doet het goed, met strakke banden die vrij lang meegaan en er goed uit zien, mooi donker en met prima handling ondanks een vlak profiel. Met goed gebruik van materialen, speciaal voor meer grip in de bochten en een goed ogend product.

Online zomerbanden bestellen met Tirendo.nl

Met Tirendo.nl bestel je goedkoop en veilig een nieuwe band of veld, en maak je snel en efficiënt een keuze uit duizenden banden van fabrikanten uit te hele wereld. Naast de banden van Rockstone levert Tirendo.nl alle mogelijke nieuwe premiumbanden van de gevestigde merken voor aantrekkelijke prijzen snel bij je thuis af. Daarnaast een enorm aanbod aan goede alternatieven, veelal OEM-merken van A-merken zelf maar ook nicheproducten uit Duitsland, de Verenigde Staten en elders. Wij leveren snel en uit voorraad, duizenden zomerbanden, winterbanden en all season banden, 4x4 en SUV-banden en banden voor de industrie en landbouw. Kies je merk en selecteer eenvoudig op prijs voor een snel overzicht van geschikte producten. Lees de reviews in de Kampioen, Auto Bild en andere professionele bladen uit binnen- en buitenland voor een expert review van banden, premium of budget. Tirendo.nl probeert zijn assortiment te baseren op goede uitslagen van deze tests, en biedt een brede selectie uit duurdere en goedkopere banden, voor iedereen een geschikt prijspunt.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK