Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


55,10 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
31,70 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 35
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Radburg Zomerbanden

Radburg zomerbanden nichemerk met goede productreeks

Goedkope Radburg zomerbanden zijn opnieuw bewerkte premiumbanden van goede kwaliteit. Voor een klein prijsje rijdt je op de beste premiumbanden die na een tijd gebruikt te zijn een behandeling hebben ondergaan en weer een poosje mee kunnen! Het is een slimme handelswijze, die in het geval van Radburg volledig transparant en met oog voor kwaliteit en onder strenge normen wordt toegepast. Ook Tirendo.nl biedt Radburg aan online. In deze sectie vind je alles wat momenteel verkrijgbaar is. Goede premiumbanden voor een fractie van de prijs!

Radburg is gevestigd in Roemenië. Het bedrijf legt zich toe op het recyclen van gebruikte banden. Gebruikte banden van goede kwaliteit worden bewerkt, zodanig dat zij weer een tijd mee kunnen. Het gaat niet om volledige recycling, maar om het aanbrengen van nieuwe toplagen en -profielen en het controleren op kwaliteit. Radburg biedt vernieuwde banden, gecoverde vrachtwagenbanden, gebruikte vrachtwagenbanden, gebruikte landbouwbanden en industriële banden, banden voor ATV en motorfietsen maar ook nieuwe banden, nieuwe vrachtwagenbanden, behuizingen voor vrachtwagenbanden, rubbergranulaat, rubberen matten, rubberbestrating en tweedehandse legeringen en velgen. Het levert kwaliteit en weet vrij hoge marges te behalen. Afhankelijk van het origineel rijd je op premiumbanden voor de prijs van een budgetband.

Online banden aanschaffen op Tirendo.nl

Op Tirendo.nl koop je voor hele redelijke prijzen de beste en nieuwste premiumproducten, 24/7 online! Maak je keuze uit ons enorme aanbod en bestel online. Met de krachtige filters, onze database die dagelijks wordt opgeschoond en heldere duidelijke productomschrijvingen en aparte secties voor bandenmerken maar ook goed lopende automodellen heb je on no time een aantal geschikte banden te pakken waar je je keuze uit kunt maken. Tirendo.nl biedt daarnaast in samenwerking met meer dan 600 bestaande vakgarages door heel Nederland service voor het monteren en correct afstellen van banden. Hoewel wij beschikken over misschien wel het grootste aanbod zomerbanden, winterbanden en all season banden van Nederland, naast ook velgen, motorolie en andere auto gerelateerde zaken, vind je hier altijd snel en efficiënt wat je nodig hebt. Duidelijke prijzen, duidelijke voorwaarden, goede service en snelle levering, naast gratis bezorging maken dat meer en meer mensen de weg weten te vinden naar Tirendo.nl voor de aanschaf van een nieuw setje banden of velgen. Profiteer ook mee van onze groei in Nederland, en betaal niet langer te veel! Maak je keuze uit de het beste van Radburg en andere merken banden, en bestel 24/7 online!


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK