/

Prestivo Zomerbanden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Prestivo zomerbanden strakke ontwerpen voor lage prijzen

Nieuwe Prestivo zomerbanden en lage prijzen online op Tirendo.nl online 24/7 bestellen, met gratis bezorging! Bij Tirendo.nl ben je gegarandeerd goedkoper uit. In deze speciale sectie staan de nieuwste modellen Prestivo zomerbanden op een rij voor snelle selectie. Tirendo.nl is een online winkel en heeft geen vestigingen. Daardoor kunnen wij de marges laag houden. Tirendo.nl heeft met meer dan 600 bestaande garagebedrijven in Nederland serviceovereenkomsten afgesloten, en kan daardoor toch professionele diensten leveren in combinatie met producten die online worden aangeschaft. Op deze manier profiteer je van onze lage prijzen maar ook van uitstekende professionele service.

Goed presterende zomerbanden

Een aantal zeer goed presterende zomerbanden zijn de Prestivo PV HP1 (high performance), de Prestivo PV HP2 (high performance), de Prestivo PV8000 Sport (high performance), de Touring Summer Prestivo PV S1 (touring), de Prestivo PV3000 (touring) en de Prestivo PX X1 (4x4). Deze banden komen stelselmatig naar voren in de top 10 van de verschillende zomerbanden testlijstjes van de banden- en automagazines in Europa zoals Auto Bild en de Kampioen. Het betreft goede kwaliteit banden, efficiënt en slijtvast, comfortabel, veilig en goed geschikt voor sportief rijden. Met goed uitgedachte profielen en met gebruikmaking van uitstekende kwaliteit materialen. Prestivo past niet al te veel high tech toe, zoals run flat of driedimensionale profielen, maar levert kwaliteit en duurzame producten voor een uitstekende prijs.

Online bestellen op Tirendo.nl

Tirendo.nl maakt online bestellen gemakkelijk, met speciale secties voor zomerbanden, bandenmerken en zelfs automerken, zodat je eenvoudig en snel de juiste keuze kunt maken uit de duizenden verschillende producten die beschikbaar zijn. Tirendo.nl heeft het grootste aanbod banden van Nederland, maar met de krachtige filters en productpagina's kom je snel uit op een overzichtelijke selectie, van waaruit je kunt selecteren op zaken als prijs, uiterlijk, en een merk van je voorkeur. Prestivo is een uitstekend merk met een gevarieerd gamma aan producten, en er zijn tientallen andere merken met vergelijkbaar goede producten. Neem de tijd en kies op je gemak een nieuwe set zomerbanden uit. Bestel snel en laat je bestelling gratis thuisbezorgen! Tirendo.nl geeft je de mogelijkheid je banden te laten monteren door een professioneel monteur op een van de meer dan 600 Tirendo.nl montagelocaties in Nederland, waarvan er altijd eentje in de buurt is gevestigd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK