/

Presa Zomerbanden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Presa zomerbanden nu veilig en snel online bestellen

Dit is de sectie Presa zomerbanden met producten van Presa, het Taiwanese bandenwerk dat met Maxxis valt onder het Cheng Shin, de negende bandenfabrikant ter wereld. Cheng Shin is opgericht in 1967 in Taiwan en was aanvankelijk alleen producent van fietsbanden. Naarmate het bedrijf groeide en zijn bereik buiten Azië uitbreidde, breidde het zich uit tot nieuwe marktsegmenten, met volledige bandenlijnen voor personenauto's, bussen, vrachtwagens, lichte vrachtwagens, fietsen, motorfietsen, ATV's, racebanen, aanhangwagens, en industriële toepassingen. Cheng Shin opererend onder de naam Maxxis heeft vestigingen in China, Taiwan, Thailand, Vietnam, de Verenigde Staten, Saoedi-Arabië, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Japan, India, Indonesië en de Verenigde Arabische Emiraten. Het bedrijf distribueert in 170 landen en de wereldwijde omzet is in de afgelopen 10 jaar meer dan verviervoudigd. Dit geeft wel aan dat het een merk is dat zich probeert te vestigen en te onderscheiden tussen al het geweld van de grote bestaande merken Michelin, Continental, Goodyear en Bridgestone.

Een aantal Presa zomerbanden

Presa past een hoop high tech toe in zijn producten, zoals dat een Taiwanees bedrijf betaamt. Met banden als de PS01, met de jointless spiraal gewikkelde nylon cap-laag voor extra sterkte en stabiliteit, een agressief ontwerp met een loopvlak met vier omtreksgroeven dat zorgt voor een uitstekende waterverspreiding en tractie, uitstekende stuurrespons en hanteringsstabiliteit, rijcomfort met een laag geluidsniveau. De PS02 met ribbenpatroon dat is ontworpen om de rolweerstand en het brandstofverbruik te verbeteren, met een slanke lijn voor meer stijfheid en comfort, twee rechte groeven voor verbeteren de waterafvoer en minder ruis. De PS55 met het agressieve v-vormige loopvlakpatroon om de handling te verbeteren, geavanceerde silica-compound voor het verbeteren van de tractie wiel en het verlagen van de rolweerstand, slanke schoudergroeven die trillingen en geluid verminderen, goed gepositioneerd afgeschuind ontwerp met vijf blokken voor gereduceerde geluidsproductie, uitstekende grip en stabiliteit in de bochten. En de PJ77, een band met een hoogwaardige rubbersamenstelling die comfort en uitstekende tractie in droge en natte omstandigheden bevordert, met ronde hoofdgroef voor de afstoting van water en uitdrijving van steentjes en een versterkte zijwand die de perfecte mate van flexibiliteit handhaaft voor betere prestaties en grotere stabiliteit. Met een centraal blok dat uitsluitend is ontworpen om op hoge snelheid de beste stabiliteit te bieden. Deze en andere topproducten van Presa vind je hier in de Presa zomerbandesectie van Tirendo.nl.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.