Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Eigenschappen


Pagina 1 van 32
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Kumho Zomerbanden

Kumho zomerbanden topkwaliteit van Koreaanse bandenmakers

Kumho zomerbanden hebben een goede reputatie en komen regelmatig als winnaars uit de bus in internationale vergelijkingen in het mid range segment. Een aantal sterke producten van Kumho zijn de ECOWING ES01 KH27, een duurzame en zuinige band met goede handling op nat wegdek. de HA31, de SOLUS KH17, een sportieve band met goede grip die niet snel heet wordt, en de VS31. Voor de motorsport zijn er de ECSTA S700/W700, een band bedoeld voor het circuit en de ECSTA V70A, een band die voor de Formule 3 is ontwikkeld en ook als consumentenproduct wordt verkocht. Voor SUV's en andere auto's met wat overgewicht zijn er de ROAD VENTURE AT KL78, een vrij agressief ogende zomerband met excellente tractie en de mogelijkheid voor off road gebruik zonder al te veel problemen. Kumho is een all round bedrijf en heeft een goede sectie truckbanden en banden voor bestelbusjes, zoals de PORTRAN KC53, een sterk product voor langdurig gebruik.

Over Kumho

Kumho is onderdeel van een van de grootste Zuid-Koreaanse Chaebols, conglomeraten van bedrijven die worden beheerst door belangrijke families. De grootste Chaebol in Zuid-Korea is Samsung, een conglomeraat dat in 2015 17% van de totale economie van Zuid-Korea beheerste. Kumho zelf is niet zo groot als Samsung, maar heeft toch naast automotive in veel verschillende sectoren belangrijke andere activiteiten waaronder logistiek, chemie, vliegvelden en toerisme. Het conglomeraat Kumho begon na WOII als taxionderneming en busvervoerder. Daarna vond verticale integratie plaats en werden een bandenonderneming en een rubber producerend bedrijf gesticht. In de jaren kwamen daar de bouw, logistiek, en de scheepsbouw bij. Begin deze eeuw werd duidelijk dat dit type conglomeraten in sommige gevallen zwakke bedrijven in stand houdt en de concurrentie belemmert, hoewel de meeste conglomeraten internationaal actief zijn en dus met andere grote bedrijven moeten concurreren.

Bestellen op Tirendo.nl

Banden bestellen op deze website is plezierig met goede productomschrijvingen, lage prijzen en gunstige servicevoorwaarden. Tirendo.nl heeft honderden montagelocaties in Nederland, bestaande garages waar producten die online worden aangeschaft kunnen worden gemonteerd door professionele monteurs. Zo profiteer je van zowel lage prijzen als professionele service. Verder bieden wij gratis snelle bezorging aan huis. Neem gerust de tijd en zoek een goed product uit dat aan al je vereiste voldoet, en bestel online!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK