/

Interstate Zomerbanden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Interstate zomerbanden nieuwe modellen van Amerikaanse bandenfabrikant

In deze sectie Interstate zomerbanden vind je snel alle zomerbanden van Interstate die op Tirendo.nl verkrijgbaar zijn. Interstate in bedrijf sinds 1972 en produceert banden voor personenauto's, lichte vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen. Interstate heeft zich in de afgelopen decennia snel uitgebreid en heeft een eigen uniek assortiment. Met een succesvolle marketingstrategie heeft het bedrijf in de afgelopen jaren een omzetgroei weten te behalen die consequent beter is dan die van de rest van de sector. Met de productie in Azië (Taiwan en China) staat Interstate voor hoge en consistente kwaliteit. Interstate beschikt over een verkoop- en distributienetwerk in meer dan 73 landen. Tirendo.nl heeft een goede selectie Interstate dat uit voorraad leverbaar is. Bestel 24/7 online op Tirendo.nl en laat je banden gratis thuisbezorgen. Voor een meerprijs is het mogelijk je banden te laten monteren. Tirendo.nl biedt kwaliteit voor een lage prijs. Profiteer ook mee!

Een aantal goed presterende Interstate banden

Een aantal goed presterende Interstate banden zijn de Interstate Sport IXT 1 (een high performance zomerband), de Interstate Eco Tour Plus (touring zomerband), de Interstate IST 30 (touring zomerband), de Interstate IST 31 (touring zomerband), de Interstate Touring IST1 (touring zomerband) en de Interstate Sport SUV GT (SUV en 4x4 touring zomerband). Voor deze en tientallen andere modellen uit de reeks zomerbanden van Interstate check je regelmatig even deze sectie. Tirendo.nl houdt een grote database bij en updatet heel regelmatig de prijzen en komt met nieuwe banden, terwijl oudere modellen uitverkocht raken. Wij proberen natuurlijk de allernieuwste edities van goedlopende banden aan te bieden, maar hebben ook goed verkopende en/of goed beoordeelde oudere modellen. In de bandenvergelijkingstests van de Kampioen, Auto Bild en andere vakbladen vind je Interstate regelmatig in de top 10 terug.

Online bestellen

Bestellen op Tirendo.nl is veilig en efficiënt, dankzij de grote en nette database, duidelijke productbeschrijvingen en goede betaalmogelijkheden. Bestel 24/7 online en je hebt je nieuwe banden binnen een paar dagen in huis. Tirendo.nl heeft partnergarages in heel Nederland, dus is het mogelijk je banden tegen een kleine meerprijs te laten monteren door een professional. Op deze manier koop je goedkoop in, en geniet je ook nog eens van full service dichtbij huis. Zoek een mooie nieuwe Interstate uit, en laat hem gratis bezorgen! Profiteer mee van onze lage prijzen en goede service en bestel online!

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.