Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 1042

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Zeetex banden

Zeetex werd opgericht in 2005 en fabriceert banden, accu's en smeermiddelen. Zeetex is een internationaal merk dat is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van de klant in elke categorie band voor alle soorten voertuigen. Of het nu om on of off-road rijden gaat, om hoge snelheid op de snelweg of zware industriële activiteiten, voor iedere situatie is er wel een geschikte Zeetex band.

Zeetex banden worden verkocht in alle continenten: in totaal in 85 landen over de hele wereld. Het concern laat zich voorstaan op kwaliteit, veiligheid en op de naleving van alle eisen op het gebied van het milieu. Verder zijn rijcomfort, optimale prestaties, een laag geluidsniveau en een gunstige prijs-kwaliteit verhouding steekwoorden die van toepassing zijn op Zeetex.  Zeetex vervaardigt tal van verschillende banden voor iedere denkbare situatie op de weg of 'naast de weg'. Zo bestaat het assortiment uit Zeetex banden voor personenwagens, banden voor 4x4 of SUV wagens, banden voor lichte vrachtwagens, banden voor zware vrachtwagens en bussen en natuurlijk winterbanden.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info