Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

Viking Winterbanden

Viking winterbanden zijn een voor de hand liggende koop voor de winter. Wie weet er nu beter hoe je een winterband maakt dan een onderneming uit Noorwegen. 1 van de langste landen in Europa met vele kilometers snelweg en veel sneeuw. Het perfecte land om winterbanden te testen en dat zie je terug in de kwaliteit. Uitstekende rijdeigenschappen op nat wegdek en vertrouwde kwaliteit op droog wegdek, Viking banden hebben geen probleem met wisselvallig Europees weer. De Noorse waarden van degelijkheid voor een eerlijke prijs vindt u terug in de banden van Viking. U kunt ze natuurlijk eenvoudig online kopen op Tirendo.nl. We hebben altijd een ruim assortiment Viking banden op voorraad.

Viking winterbanden zijn een uitstekende keuze voor de veeleisende rijder. De Snowtech 2 is het laatste nieuwe model van Viking voor de winter en hij is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Het speciale V-vormige loopvlak van deze band maakt het een plezierige en veilige band om op te rijden. De silica technologie in deze band heeft een goed effect op de grip, zelfs bij extreem lage temperaturen. Dit verkort de remweg en maakt uw reis aanzienlijk veiliger. Dankzij de geoptimaliseerde rolweerstand rolt deze band makkelijker dan zijn voorgangers. Het effect is een lagere rekening aan de pomp omdat u minder brandstof gebruikt. Zelfs in de meest ongunstige omstandigheden behoudt deze band zijn uitstekende eigenschappen.

Viking winterbanden eenvoudig en snel online bestellen

Bestel vandaag nog uw nieuwe Viking banden op Tirendo.nl, vele tevreden klanten gingen u al voor. Wij hebben gegarandeerd het grootste assortiment in Nederland, ook voor andere merken kunt u dus absoluut bij ons terecht. Bezorgen doen we gratis en snel. Ook loopt u bij ons geen risico, u krijgt standaard 30 dagen retourbeleid op al uw aankopen.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK